Klinik Khitan

Malmökliniken

Beläget vackert i en park i centrala Malmö står Heleneholms slott sedan 1877. Slottet uppfördes som bröllopsgåva men är nu omskärelseklinik och ett centrum för kunskap om islam.

 

Omskärelse är en känslig fråga och det kräver att man har en trygg plats att vända sig till, helst en certifierad klinik som arbetar efter senaste evidens och använder de modernaste metoderna när det är dags. Eftersom en sådan saknades i regionen valde vi att öppna Klinik Khitan. Vi är registrerade hos IVO och betalar givetvis skatt och moms.

 

Sedan vintern 2023 är vi stolta över att ha en överläkare och specialist i Urologi ansluten till kliniken som utför omskärelser med Mogensklämma och Kochermetod på större barn och vuxna. Han reviderar även icke-terapeutiska omskärelser utförda på andra kliniker.

 

Två av våra läkare är under specialisering och certifierade i modern ringmetod med Circumplast och den tillförlitliga Winkelmann-klämman. Modern ringmetod med Circumplast är den säkraste och mest naturliga metoden för de mindre barnen. 

Hitta till oss

Adressen är Ystadvägen 23, 214 45 Malmö
Kliniken är öppen efter bokning och är belägen på första plan i Heleneholms slott.

Vår Ambition

Vårt främsta fokus är er trygghet och barnets bästa. Vi vill att ni lämnar oss nöjda efter att ingreppet är utfört. Vi särskiljer oss utöver vår moderna teknik och vackra lokal även i vårt fokus på etiska frågor då vi har mångårig erfarenhet med att rådge myndigheter och politiker på området.

 

Vi brinner för helheten och kommer erbjuda mer än bara ingrepp på kliniken, med utgångspunkt i tradition och religion vill vi nämligen uppmärksamma de pojkar som blir omskurna och även arbeta med den ofta något negativt inställda opinionen. Så vänd dig till oss om du söker det lilla extra.

Hör av dig

Vi är öppna för både samarbeten, kreativa förslag och frågor.